diumenge, 18 d’octubre del 2009

Les increïbles aventures al Partit Popular


El gran avantatge de tenir el Partit Popular a Catalunya és que poques vegades ens avorrim. N´hi passen tantes i de tan grosses que a vegades és fins i tot més entretingut que el Partido Popular.

De fet, a l’altra punta de l’espectre polític, ERC no es queda enrere. Ara no sabria dir quin guanyaria el primer premi al concurs “Faci el ridícul i guanyi”. Avui mateix en Joan Puigcercós s’enfilava Puigmal amunt dient que l’esforç de la caminada s’assembla a la lluita per aconseguir la independència. En fi.

Del que jo vull parlar és del Partit Popular, un partit que em fa feliç dia sí i dia també (de veure com en són de curts tots plegats). Ara tenim a Montserrat Nebrera abandonant el partit i queixant-se a tort i a dret de tots els seus integrants. I és que qui es posa a la boca del llop… Realment s´ha de ser ingènua. Una persona com Montserrat Nebrera, que es vanta al seu blog de voler la llibertat per Catalunya, i es fa militant del PP, és que realment no veu que 2 i 2 són 4.

Nebrera arremet contra tota la plana del PP al seu nou llibre “En defensa pròpia”, on explica que Aznar li va dir que “Catalunya és una població malalta”. No feia falta que li digués de totes maneres, ja tots sabiem que Aznar no parla català en la intimitat i que alguna cosa d’aquest estil era el que sentia pel Principat.

Nebrera ha convocat tots el mitjans de comunicació a una roda de premsa al Parlament demà dilluns, on explicarà els seus arguments per abandonar el PP i possiblement iniciar un nou projecte. La diversió continua!